Manual de utilizare
Clienți
Fila clienți afișează dispozitivele care sunt conectate în prezent la dispozitivul dvs.
Lista de clienți
Zona principală a acestui ecran este o listă de dispozitive care sunt conectate în prezent la dvs. Aceste dispozitive vor primi cântece și comenzi de navigație de la dvs. Atingeți fiecare client pentru a-l selecta și apoi atingeți butonul … din colțul superior drept pentru a deschide Meniul de acțiuni pentru a deconecta acei clienți sau pentru a le trimite un mesaj. Butonul este disponibil după ce ați selectat cel puțin un client.
Meniul de acțiuni
Meniul de acțiuni vă permite să efectuați acțiuni cu setul de clienți selectați. Aceasta este utilizată în mod obișnuit pentru a-i deconecta.
Bara de instrumente
În partea de jos a ecranului se află o bară de instrumente care oferă următoarele acțiuni:
- Selectați tot va selecta toate dispozitivele din lista de mai sus, cu excepția dvs.
- Deselectați tot va elimina marcajele de pe toate dispozitivele din listă.
- Butonul de reîmprospătare va închide temporar serviciile OnSong Connect pe dispozitiv și apoi se va reconecta. Aceasta va forța redescoperirea dispozitivelor.