Uživatelská příručka

Přihlášen

Pokud se přihlásíte na obrazovku Podrobnosti účtu s přihlášeným účtem OnSong, poskytuje dodatečné podrobnosti a možnost spravovat váš účet a zařízení s následujícími částmi:

Předplatné

Tato část poskytuje podrobnosti o vašem předplatném.

Účet

Tato oblast zobrazuje informace o vašem účtu a metodě používané k fakturaci vašeho předplatného. Pokud jste nakupovali prostřednictvím App Store společnosti Apple, bude toto znamenat, že vám bude fakturován Apple ID. Můžete klepnout na toto pole a přepínat mezi různými účty. Pokud jste se například přihlásili k předplatnému skupiny prostřednictvím vaší církve, můžete si vybrat mezi různými účty.

Plán

Jedná se o plán, který jste si zakoupili. Pokud jste si nezakoupili plán předplatného OnSong, zobrazí se vám základní plán. Pokud se také přihlašujete k OnSong Charts, za název plánu se přidá „+ Charts". Pokud máte OnSong Charts bez plánu Premium nebo Basic, oznámení OnSong Charts Subscription se zobrazí jednou s vysvětlením, že OnSong Charts je samostatné předplatné.

Další datum fakturace/Vypršelo

Zobrazuje datum a čas, kdy bude vaše předplatné příště fakturováno. Vaše předplatné se automaticky obnoví v tomto čase, takže neztratíte přístup. Pokud vaše předplatné vypršelo, zobrazí se datum vypršení.

Technická podpora

Zobrazuje úroveň technické podpory, jako je premium, a kdy vyprší. Pokud máte prémiové členství, datum vypršení se přesune, když se měsíčně nebo každoročně zpracuje platba.

Spravujte své předplatné

Toto tlačítko lze stisknout a otevřít buď Obrazovka předplatných Apple App Store v aplikaci App Store, nebo Fakturační portál prostřednictvím webu OnSong v závislosti na vašem předplatném.

Osobní údaje

Tyto informace lze upravovat klepnutím na tlačítko Upravit v pravém horním rohu obrazovky. Budete vyzváni k zadání hesla vašeho účtu, abyste ověřili svůj účet a provedli změny. Chcete-li uložit změny, klepněte na tlačítko Hotovo v pravém horním rohu, nebo vraťte změny klepnutím na tlačítko Zrušit, které se zobrazí v levém horním rohu.

E-mailová adresa

Zobrazuje a umožňuje vám změnit e-mailovou adresu spojenou s vaším účtem a která se používá pro přihlašování.

Přezdívka

Zobrazuje a umožňuje vám nastavit přezdívku, která se bude používat pro cloudové služby v budoucnu.

Jméno a příjmení

Umožňuje vám zobrazit a volitelně změnit vaše jméno.

Přizpůsobte si svůj zážitek

Toto tlačítko otevírá váš profil účtu na webu OnSong, kde můžete spravovat svůj profil a také změnit vaše hudební zájmy a role, abyste si přizpůsobili informace, které od OnSong dostáváte.

Ověřená zařízení

Tato část obsahuje seznam zařízení, která se přihlásila k vašemu účtu. Název zařízení je uveden vlevo a datum poslední přihlášky zařízení se zobrazí vpravo. Protože účty OnSong mají limit na počet zařízení, která lze používat, můžete se z zařízení odhlásit přejetím zprava doleva a klepnutím na objevené tlačítko Odhlásit se. Přestože to uvolní zařízení, nezníží to funkčnost aplikací OnSong, které jsou aktuálně otevřeny.

Heslo

Tato část umožňuje změnit heslo poté, co klepnete na tlačítko Upravit v levém horním rohu. Dokud tak neučiníte, hesla se zobrazují jako osm teček, když nejste v režimu úprav. Počet teček je libovolný a neodráží délku vašeho skutečného hesla, protože vaše heslo se nikdy neukládá ani nepřenáší.

Nové heslo

Umožňuje vám zadать nové heslo pro váš účet.

Potvrzení hesla

Toto je vyžadováno a používá se k potvrzení nového hesla, aby se zajistilo, že bylo zadáno správně.

Před nastavením hesla musíte ověřit svou e-mailovou adresu. Dokud tak neučiníte, pole hesla nelze upravovat a zápatí této části vás žádá, abyste zkontrolovali svůj e-mail. Výzva Ověřit e-mailovou adresu se zobrazí, když otevřete tuto obrazovku s neověřeným e-mailem, a když klepnete na pole hesla během úprav. Klepnutím na tlačítko Poslat znovu obdržíte nový ověřovací e-mail, nebo klepnutím na tlačítko Možná později zavřete výzvu.

Chcete-li změnit heslo, musíte klepnout na tlačítko Hotovo, které se zobrazí v pravém horním rohu. Chcete-li vrátit změny, klepněte na tlačítko Zrušit, které se zobrazí v levém horním rohu.

Odhlásit se

Toto tlačítko v samém dolním rohu vám umožňuje odhlásit se ze svého účtu OnSong.

Další akce

Můžete provádět další funkce související s účtem pomocí odkazů v dolní části obrazovky účtu.

Kód nabídky

Pokud máte kód nabídky od OnSong, můžete jej uplalit v aplikaci klepnutím na odkaz „Uplalit jej nyní" pod tlačítkem upgradu. (Pouze App Store společnosti Apple)

Obnovit předchozí nákupy

Pokud jste si již zakoupili nákup v aplikaci v App Store, můžete pomocí této akce přihlásit svůj účet Apple a načíst zakoupené produkty. (Pouze App Store společnosti Apple)

Odstranit účet

Svůj účet můžete vždy snadno odstranit z obrazovky účtu. Klepnutím na tento odkaz otevřete webovou stránku, která poskytuje kroky pro odstranění vašeho účtu nebo jednoduše zrušení předplatného.

Pokud vám v účtu chybí e-mailová adresa nebo heslo, výzva Dokončit účet se zobrazí jednou pokaždé, když otevřete tuto obrazovku. Klepnutím na Pokračovat spusťte úpravy a vyplňte chybějící údaje, nebo klepnutím na Možná později zavřete výzvu. Budete moci upravovat své údaje bez odemykání heslem, pokud nebyla zadána žádná hesla. Chcete-li zabezpečit svůj účet a získat přístup k funkcím účtu na jiných zařízeních, uveďte prosím e-mail a heslo.

Pokud jste se přihlásili přes Apple a zvolili jste skrytí e-mailu, váš účet používá adresu privátního přenosu. Výzva Dokončit účet vás žádá, abyste poskytli známou a platnou e-mailovou adresu. Klepnutím na Pokračovat spusťte úpravy s vymazaným polem e-mailu, abyste mohli zadat svou vlastní adresu, nebo klepnutím na Možná později zavřete výzvu.

2026.3 — Poslední aktualizace: October 21, 2026