Uživatelská příručka
Odhlášen
Když poprvé přijdete na obrazovku Podrobnosti účtu, pravděpodobě jste se ještě nepřihlásili k účtu OnSong. Zobrazí se s následujícími poli:
Přihlášení
Pokud již máte účet OnSong, klepněte na tlačítko Přihlášení a přihlaste se ke svému účtu.
Předplatné
Tato část poskytuje informace o vašem předplatném a poté o plánu, který jste vybrali. Obsahuje následující pole:
Účet
Zde si můžete zobrazit informace o vašem účtu. Ve výchozím nastavení se zobrazí jako jednotlivec.
Úroveň
Jedná se o úroveň funkcí, které jsou v OnSong dostupné. Pokud jste si zakoupili OnSong, váš základní plán je OnSong Pro, který poskytuje přístup k většině funkcí.
Vypršení platnosti
Tento řádek zobrazuje, kdy platnost aktuálního plánu skončí. Bezplatný plán je trvalý a nikdy nevyprší.
Technická podpora
Bezplatná verze má standardní e-mailovou podporu přes aplikaci.
Úložiště
OnSong Cloud® může zobrazit dostupné úložiště. Pokud nejste přihlášeni pomocí placeného účtu, bude to zobrazeno jako Žádné.
Upgradovat na OnSong Premium nebo Essentials
Pokud se ještě neodebíráte OnSong, můžete klepnout na toto tlačítko a vytvořit účet OnSong a vybrat úroveň předplatného k nákupu.
Kód nabídky
Pokud máte kód nabídky od OnSong, můžete jej uplalit v aplikaci klepnutím na odkaz "Uplalit jej nyní" pod tlačítkem upgradu.
Obnovit minulé nákupy
Pokud jste v minulosti již provedli nákupy v aplikaci, můžete je obnovit prostřednictvím odkazu v dolní části této obrazovky.