Uživatelská příručka
Ableton Link
Obrazovka Ableton Link udržuje tempo a takt aplikace OnSong v souladu s aplikacemi Ableton Live a dalšími aplikacemi s podporou Link ve stejné síti Wi-Fi. Aplikace se automaticky připojují k relaci, takže není třeba nic připojovat. Otevřete ji z nabídky Nastavení MIDI v sekci Synchronizace taktu. Informace o tom, jak Link funguje se zbytkem aplikace OnSong, najdete v části Ableton Link.
Ableton Link
Tento řádek ukazuje, zda je Ableton Link Zapnut nebo Vypnut. Klepnutím na něj otevřete vlastní panel nastavení aplikace Ableton, kde zapnete nebo vypnete Link a uvidíte, kolik aplikací je v relaci. Klepnutím na Hotovo se vrátíte.
Režim synchronizace
Zvolí, jak se tempo aplikace OnSong vztahuje ke zbytku relace Link:
- Oba směry sdílí tempo oběma směry. Změna tempa v aplikaci OnSong ji změní pro všechny, a změna provedená jinde se zde převezme. Výchozí nastavení.
- Vedení nutí ostatní aplikace následovat OnSong. Pokud některá z nich změní tempo relace, OnSong vrátí své vlastní tempo.
- Následování přijme tempo relace a nikdy nezatlačuje tempo OnSongu na ostatní aplikace.
Stav
Řádek Připojení zobrazuje stav relace a aktualizuje se, dokud je obrazovka otevřena:
- Připojeno znamená, že v relaci je alespoň jedna další aplikace Link.
- Hledání… znamená, že Ableton Link je zapnut, ale ještě nenašel jinou aplikaci.
- Vypnut znamená, že Ableton Link není spuštěn.
Pokud připojení zůstane v stavu Hledání… zatímco běží jiná aplikace Link, zkontrolujte, zda jsou obě zařízení ve stejné síti Wi-Fi a zda síť umožňuje vzájemnou viditelnost zařízení.