Brugerhåndbog
Klipeditor
Når du har valgt et billede eller en PDF-fil, eller hvis du redigerer et eksisterende klip, kan du se det i klipeditoren. Når du er færdig med at redigere dit klip, skal du trykke på knappen Udført i øverste højre hjørne for at gemme dine ændringer, lukke editoren og tegne klippet på skærmen igen.
Hvis du ikke ønsker at anvende dine ændringer, skal du trykke på knappen Annuller i øverste venstre hjørne af skærmen.
Sletning
Tryk på papirkurv-ikonet for at slette klippet efter en bekræftelsesprompt for at sikre, at klippet kan slettes. Dette kan ikke fortrydes.
Styling
Tryk på skyderikon for at åbne Menuen til klipstil for at tilpasse udseendet af noten.
Handlingtildeling
Du kan konfigurere et klip til at udføre en handling, når det trykkes. Hvis du vælger en handling, vises en prompt, da tryk på klippet udfører handlingen. For at redigere klippet skal du trykke og holde på klippet, hvis en handling er tildelt.
Positionslås
Som standard kan du trykke og trække et klip et sted på siden eller bruge to fingre til at skalere eller rotere. Hvis dette er aktiveret og låst, kan du ikke ændre klippets position, skalering eller rotation uden først at redigere det og fjerne låsen.
Hvis Lås alle annotationer er aktiveret i Annotationmenuen, vises låsen også som låst her. Tryk på den for at deaktivere Lås alle annotationer og låse dette klip op.