Εγχειρίδιο Χρήστη

Συνδεδεμένος

Εάν αποκτήσετε πρόσβαση στην οθόνη Λεπτομερειών Λογαριασμού όταν είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας OnSong, παρέχει πρόσθετες λεπτομέρειες και τη δυνατότητα να διαχειριστείτε το λογαριασμό και τις συσκευές σας με τις ακόλουθες ενότητες:

Συνδρομή

Αυτή η ενότητα παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με τη συνδρομή σας.

Λογαριασμός

Αυτή η περιοχή εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό σας και τη μέθοδο που χρησιμοποιείται για τη χρέωση της συνδρομής σας. Εάν έχετε κάνει αγορά μέσω του Apple App Store, αυτό θα υποδείξει ότι χρεώνεται το Apple ID σας. Μπορείτε να πατήσετε σε αυτό το πεδίο για να εναλλάσσεστε μεταξύ διαφορετικών λογαριασμών. Για παράδειγμα, εάν έχετε ενταχθεί σε μια συλλογική συνδρομή μέσω της εκκλησίας σας, θα μπορούσατε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών λογαριασμών.

Επίπεδο

Αυτό είναι το πακέτο που έχετε αγοράσει. Εάν δεν έχετε αγοράσει ένα πακέτο συνδρομής OnSong, θα εμφανίσει το βασικό σας πακέτο. Εάν συνδρομή επίσης στο OnSong Charts, το "+ Charts" προστίθεται μετά το όνομα του πακέτου. Εάν έχετε OnSong Charts χωρίς ένα πακέτο Premium ή Basic, εμφανίζεται ένας Ειδοποίηση Συνδρομής OnSong Charts μία φορά για να εξηγήσει ότι το OnSong Charts είναι μια ξεχωριστή συνδρομή.

Ημερομηνία Επόμενης Χρέωσης/Έληξης

Αυτό εμφανίζει την ημερομηνία και την ώρα όταν η συνδρομή σας θα χρεωθεί για την επόμενη φορά. Η συνδρομή σας θα ανανεωθεί αυτόματα τη δεδομένη στιγμή, ώστε να μην χάσετε την πρόσβαση. Εάν η συνδρομή σας έχει λήξει, αυτό θα εμφανίσει την ημερομηνία λήξης.

Τεχνική Υποστήριξη

Αυτό σας δείχνει το επίπεδο τεχνικής υποστήριξης, όπως premium, και πότε λήγει. Εάν έχετε μια premium συνδρομή, τότε η ημερομηνία λήξης θα μετακινηθεί όταν επεξεργαστεί η πληρωμή μηνιαίως ή ετησίως.

Διαχείριση της Συνδρομής σας

Αυτό το κουμπί μπορεί να πατηθεί για να ανοίξει είτε την Οθόνη Συνδρομών Apple App Store εντός της εφαρμογής App Store, είτε την Πύλη Χρέωσης μέσω της ιστοσελίδας OnSong, ανάλογα με τη συνδρομή σας.

Προσωπικά

Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να επεξεργαστούν πατώντας το κουμπί Επεξεργασία στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας για να επαληθεύσετε το λογαριασμό σας προκειμένου να κάνετε αλλαγές. Για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας, πατήστε Έγινε στην πάνω δεξιά γωνία, ή αναιρέστε τις αλλαγές σας πατώντας στο κουμπί Ακύρωση που εμφανίζεται στην πάνω αριστερή γωνία.

Διεύθυνση Email

Εμφανίζει και σας επιτρέπει να αλλάξετε τη διεύθυνση email που σχετίζεται με το λογαριασμό σας και χρησιμοποιείται για την είσοδό σας.

Όνομα Οθόνης

Εμφανίζει και σας επιτρέπει να ορίσετε ένα ψευδώνυμο που θα χρησιμοποιηθεί για τις υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud στο μέλλον.

Όνομα και Επώνυμο

Σας επιτρέπει να δείτε και προαιρετικά να αλλάξετε το όνομά σας.

Προσαρμόστε την Εμπειρία σας

Αυτό το κουμπί ανοίγει το προφίλ του λογαριασμού σας στην ιστοσελίδα OnSong όπου μπορείτε να διαχειριστείτε το προφίλ σας, καθώς και να αλλάξετε τα μουσικά σας ενδιαφέροντα και τους ρόλους σας για να προσαρμόσετε τις πληροφορίες που λαμβάνετε από το OnSong.

Πιστοποιημένες Συσκευές

Αυτή η ενότητα παραθέτει τις συσκευές που έχουν συνδεθεί στο λογαριασμό σας. Το όνομα της συσκευής εμφανίζεται στα αριστερά και η ημερομηνία τελευταίας σύνδεσης της συσκευής θα εμφανιστεί στα δεξιά. Δεδομένου ότι οι λογαριασμοί OnSong έχουν ένα όριο στον αριθμό των συσκευών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, μπορείτε να αποσυνδέσετε συσκευές σύρροντας από δεξιά προς αριστερά και πατώντας το κουμπί Αποσύνδεση που εμφανίζεται. Αν και αυτό θα απελευθερώσει συσκευές, δεν θα μειώσει τη λειτουργικότητα των εφαρμογών OnSong που είναι ήδη ανοιχτές.

Κωδικός Πρόσβασης

Αυτή η ενότητα σας επιτρέπει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας αφού πατήσετε το κουμπί Επεξεργασία στην πάνω αριστερή γωνία. Μέχρι τότε, οι κωδικοί πρόσβασης εμφανίζονται ως οκτώ κουκκίδες όταν δεν είστε σε λειτουργία επεξεργασίας. Ο αριθμός των κουκκίδων είναι αυθαίρετος και δεν αντικατοπτρίζει το μήκος του πραγματικού κωδικού πρόσβασής σας, καθώς ο κωδικός πρόσβασής σας δεν αποθηκεύεται ή μεταφέρεται ποτέ.

Νέος Κωδικός Πρόσβασης

Σας επιτρέπει να πληκτρολογήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας.

Επιβεβαίωση Κωδικού Πρόσβασης

Αυτό είναι απαραίτητο και χρησιμοποιείται για να επιβεβαιώσετε τον νέο κωδικό πρόσβασης για να βεβαιωθείτε ότι εισήχθη σωστά.

Πρέπει να επαληθεύσετε τη διεύθυνση email σας πριν μπορείτε να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης. Μέχρι τότε, τα πεδία κωδικού πρόσβασης δεν μπορούν να επεξεργαστούν και το υποσέλιδο αυτής της ενότητας σας ζητά να ελέγξετε το email σας. Ένα Επιβεβαίωση Διεύθυνσης Email δείχνει εμφανίζεται όταν ανοίγετε αυτή την οθόνη με ένα μη επαληθευμένο email, και όταν πατάτε ένα πεδίο κωδικού πρόσβασης κατά την επεξεργασία. Πατήστε Αποστολή Ξανά για να λάβετε ένα νέο email επαληθεύσης, ή Ίσως Αργότερα για να κλείσετε το δείχνει.

Για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας, θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί Έγινε που εμφανίζεται στην πάνω δεξιά γωνία. Για να αναιρέσετε τις αλλαγές σας, πατήστε στο κουμπί Ακύρωση που εμφανίζεται στην πάνω αριστερή γωνία.

Αποσύνδεση

Αυτό το κουμπί στο κάτω μέρος σας επιτρέπει να αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας OnSong.

Άλλες Ενέργειες

Μπορείτε να εκτελέσετε άλλες λειτουργίες σχετικές με το λογαριασμό χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους στο κάτω μέρος της οθόνης λογαριασμού.

Κωδικός Προσφοράς

Εάν έχετε έναν κωδικό προσφοράς από το OnSong, μπορείτε να τον εξαργυρώσετε μέσα στην εφαρμογή πατώντας τον σύνδεσμο "Εξαργύρωση τώρα" κάτω από το κουμπί αναβάθμισης. (Μόνο Apple App Store)

Επαναφορά Προηγούμενων Αγορών

Εάν έχετε ήδη κάνει μια αγορά στην εφαρμογή από το App Store, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενέργεια για να συνδεθείτε στο Apple Account και να ανακτήσετε αγοραστικά προϊόντα. (Μόνο Apple App Store)

Διذذαγραφή Λογαριασμού

Μπορείτε πάντα να διαγράψετε εύκολα το λογαριασμό σας από την οθόνη λογαριασμού. Πατήστε σε αυτόν τον σύνδεσμο για να ανοίξετε μια ιστοσελίδα που παρέχει βήματα για να διαγράψετε το λογαριασμό σας ή απλώς να ακυρώσετε συνδρομές.

*Εάν το λογαριασμό σας λείπει μια διεύθυνση email ή κωδικός πρόσβασης, ένα δείχνει Ολοκλήρωση του Λογαριασμού σας εμφανίζεται μία φορά κάθε φορά που ανοίγετε αυτή την οθόνη. Πατήστε Συνέχεια για να ξεκινήσετε την επεξεργασία και να συμπληρώσετε αυτό που λείπει, ή Ίσως Αργότερα για να κλείσετε το δείχνει. Θα μπορέσετε να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειές σ

2026.3 — Τελευταία ενημέρωση στις October 21, 2026