Εγχειρίδιο Χρήστη

Ableton Link

Η οθόνη Ableton Link διατηρεί το tempo και το beat του OnSong σε συγχρονισμό με το Ableton Live και άλλες εφαρμογές με δυνατότητα Link στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi. Οι εφαρμογές συμμετέχουν στη συνεδρία αυτόματα, οπότε δεν υπάρχει τίποτα να συνδέσετε. Ανοίξτε το από τις Ρυθμίσεις MIDI κάτω από το Συγχρονισμός Beat. Για να μάθετε πώς λειτουργεί το Link με το υπόλοιπο OnSong, δείτε το Ableton Link.

Αυτή η σειρά δείχνει εάν το Ableton Link είναι Ενεργό ή Απενεργοποιημένο. Πατήστε το για να ανοίξετε το δικό του πίνακα ρυθμίσεων του Ableton, όπου ενεργοποιείτε ή απενεργοποιείτε το Link και βλέπετε πόσες εφαρμογές είναι στη συνεδρία. Πατήστε Έτοιμο για να επιστρέψετε.

Λειτουργία Συγχρονισμού

Αυτό επιλέγει πώς το tempo του OnSong σχετίζεται με το υπόλοιπο Link session:

  • Και οι δύο μοιράζεται το tempo και προς τις δύο κατευθύνσεις. Η αλλαγή του tempo στο OnSong το αλλάζει για όλους, και μια αλλαγή που γίνεται αλλού υιοθετείται εδώ. Προεπιλογή.
  • Ηγέτης κάνει τους άλλους να ακολουθούν το OnSong. Εάν ένας άλλος αλλάξει το session tempo, το OnSong επαναφέρει το δικό του tempo.
  • Ακολούθηση υιοθετεί το session tempo και ποτέ δεν ωθεί το tempo του OnSong στους άλλους.

Κατάσταση

Η σειρά Σύνδεση δείχνει την κατάσταση της συνεδρίας και ενημερώνεται ενώ η οθόνη είναι ανοιχτή:

  • Συνδεδεμένο σημαίνει ότι τουλάχιστον μια άλλη εφαρμογή Link είναι στη συνεδρία.
  • Αναζήτηση… σημαίνει ότι το Ableton Link είναι ενεργό αλλά δεν έχει βρει ακόμα κάποια άλλη εφαρμογή.
  • Απενεργοποιημένο σημαίνει ότι το Ableton Link δεν εκτελείται.

Εάν η Σύνδεση παραμείνει στην Αναζήτηση… ενώ μια άλλη εφαρμογή Link εκτελείται, ελέγξτε ότι και οι δύο συσκευές βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi και ότι το δίκτυο επιτρέπει στις συσκευές να βλέπουν η μια την άλλη.

2026.3 — Τελευταία ενημέρωση στις October 18, 2026