Gebruikershandleiding

Team bewerken

Wanneer u een team toevoegt of bewerkt, verschijnt het teameditorscherm. Hiermee kunt u de volgende informatie voor het team opgeven:

Naam

Voer een naam in voor het team. Als dit team afkomstig is van een gedeelde groep, kan de naam niet worden bewerkt.

Leden

Zet een vinkje naast elk lid van het team om hen eraan toe te voegen.

Nieuwe persoon toevoegen…

De eerste rij in de ledenlijst stelt u in staat iemand toe te voegen die nog niet in uw lijst staat. Tik erop om het scherm Persoon toevoegen te openen. Wanneer u Gereed tikt, wordt de nieuwe persoon toegevoegd aan de ledenlijst en aangevinkt.

Nadat u de naam en leden hebt opgegeven, kunt u Gereed indrukken om het team op te slaan.

2026.3 — Laatst bijgewerkt op October 25, 2026