Brukerhåndbok
Pålogget
Hvis du får tilgang til kontodetaljer-skjermen når du er logget inn på OnSong-kontoen din, gir den tilleggsinformasjon og muligheten til å administrere kontoen og enhetene dine med følgende seksjoner:
Abonnement
Denne seksjonen gir detaljer om abonnementet ditt.
Konto
Dette området viser informasjon om kontoen din og betalingsmåten som brukes for abonnementet ditt. Hvis du har kjøpt gjennom Apple App Store, vil dette indikere at Apple ID-en din blir fakturert. Du kan trykke på dette feltet for å bytte mellom ulike kontoer. For eksempel, hvis du har blitt med i et gruppeabonnement gjennom kirken din, kan du velge mellom ulike kontoer.
Nivå
Dette er planen du har kjøpt. Hvis du ikke har kjøpt en OnSong-abonnementsplan, vil dette vise din grunnplan. Hvis du også abonnerer på OnSong Charts, legges "+ Charts" til etter plannavnet. Hvis du har OnSong Charts uten en Premium- eller Basic-plan, vises en OnSong Charts-abonnement-melding én gang for å forklare at OnSong Charts er et eget abonnement.
Neste faktureringsdato/Utløpt
Dette viser datoen og tidspunktet når abonnementet ditt skal faktureres neste gang. Abonnementet ditt fornyes automatisk på dette tidspunktet slik at du ikke mister tilgang. Hvis abonnementet ditt har utløpt, vises utløpsdatoen.
Teknisk support
Dette viser deg nivået på teknisk support, for eksempel premium, og når den utløper. Hvis du har et premiummedlemskap, vil utløpsdatoen flyttes når betalingen behandles månedlig eller årlig.
Administrer abonnementet ditt
Denne knappen kan trykkes for å enten åpne Apple App Store-abonnementskinnen innenfor App Store-appen, eller fakturaportalen via OnSong-nettstedet, avhengig av abonnementet ditt.
Personlig
Denne informasjonen kan redigeres ved å trykke på Rediger-knappen i øvre høyre hjørne av skjermen. Du blir bedt om å angi kontopassordet ditt for å bekrefte kontoen din for å foreta endringer. For å lagre endringene, trykk Ferdig i øvre høyre hjørne, eller tilbakestill endringene dine ved å trykke på Avbryt-knappen som vises i øvre venstre hjørne.
E-postadresse
Viser og lar deg endre e-postadressen som er knyttet til kontoen din og som brukes for å logge inn.
Skjermnavn
Viser og lar deg sette opp et kallenavn som skal brukes for skybaserte tjenester i fremtiden.
Fornavn og etternavn
Lar deg vise og eventuelt endre navnet ditt.
Tilpass opplevelsen din
Denne knappen åpner kontoprofilen din på OnSong-nettstedet der du kan administrere profilen din samt endre musikk interesser og roller for å tilpasse informasjonen du mottar fra OnSong.
Autentiserte enheter
Denne seksjonen viser enhetene som har logget inn på kontoen din. Navn på enheten vises på venstre side, og datoen enheten sist logget inn vises på høyre side. Siden OnSong-kontoer har en grense for antall enheter som kan brukes, kan du logge ut enheter ved å sveipe fra høyre til venstre og trykke på den viste Logg ut-knappen. Selv om dette vil frigjøre enheter, vil det ikke redusere funksjonaliteten til OnSong-apper som er åpne.
Passord
Denne seksjonen lar deg endre passordet ditt når du trykker på Rediger-knappen i øvre venstre hjørne. Inntil da vises passord som åtte prikker når de ikke er i redigeringsmodus. Antall prikker er vilkårlig og gjenspeiler ikke lengden på det faktiske passordet ditt siden passordet ditt aldri lagres eller overføres.
Nytt passord
Lar deg skrive inn et nytt passord for kontoen din.
Bekreft passord
Dette er påkrevd og brukes til å bekrefte det nye passordet for å forsikre deg om at det ble angitt korrekt.
Du må bekrefte e-postadressen din før du kan angi et passord. Inntil du gjør det, kan ikke passordfeltene redigeres, og bunnteksten i denne seksjonen ber deg sjekke e-posten din. En Bekreft e-postadresse-melding vises når du åpner denne skjermen med en ubekreftet e-post, og når du trykker på et passordfelt mens du redigerer. Trykk Send på nytt for å motta en ny bekreftelsese-post, eller Kanskje senere for å lukke meldingen.
For å endre passordet ditt, må du trykke på Ferdig-knappen som vises i øvre høyre hjørne. For å tilbakestille endringene dine, trykk på Avbryt-knappen som vises i øvre venstre hjørne.
Logg ut
Denne knappen helt nederst lar deg logge ut av OnSong-kontoen din.
Andre handlinger
Du kan utføre andre kontorelaterte funksjoner ved hjelp av koblingene nederst på kontoskjermen.
Tilbudskode
Hvis du har en tilbudskode fra OnSong, kan du løse den inn i appen ved å trykke på "Løs det inn nå"-koblingen under oppgraderingsknappen. (Bare Apple App Store)
Gjenopprett tidligere kjøp
Hvis du allerede har kjøpt et kjøp i appen fra App Store, kan du bruke denne handlingen til å logge inn på Apple-kontoen din og hente kjøpte produkter. (Bare Apple App Store)
Slett konto
Du kan alltid slette kontoen din enkelt fra kontoskjermen. Trykk på denne koblingen for å åpne en nettside som gir trinn for deg til å slette kontoen din eller ganske enkelt avbryte abonnement.
Hvis kontoen din mangler en e-postadresse eller et passord, vises en Fullfør kontoen-melding én gang hver gang du åpner denne skjermen. Trykk Fortsett for å begynne redigering og fylle inn det som mangler, eller Kanskje senere for å lukke meldingen. Du vil kunne redigere detaljene dine uten passordlås hvis ikke noe passord var gitt. Vennligst oppgi en e-postadresse og et passord for å sikre kontoen din og få tilgang til kontofunksjonene dine på andre enheter.
Hvis du logget inn med Apple og valgte å skjule e-posten din, bruker kontoen din en privat avleieradresse. En Fullfør kontoen-melding ber deg oppgi en kjent og gyldig e-postadresse. Trykk Fortsett for å begynne redigering med e-postfeltet tømt slik at du kan angi din egen adresse, eller Kanskje senere for å lukke meldingen.