Manual de utilizare

Conectat

Dacă accesați ecranul Detalii cont când sunteți conectat la contul dvs. OnSong, acesta furnizează detalii suplimentare și capacitatea de a vă gestiona contul și dispozitivele cu următoarele secțiuni:

Abonament

Această secțiune furnizează detalii despre abonamentul dvs.

Cont

Această zonă afișează informații despre contul dvs. și metoda utilizată pentru facturarea abonamentului dvs. Dacă ați achiziționat prin Apple App Store, aceasta va indica faptul că ID-ul dvs. Apple este facturat. Puteți atinge acest câmp pentru a comuta între diferite conturi. De exemplu, dacă v-ați alăturat unui abonament de grup prin biserica dvs., puteți alege între diferite conturi.

Nivel

Acesta este planul pe care l-ați achiziționat. Dacă nu ați achiziționat un plan de abonament OnSong, aceasta va afișa planul dvs. de bază. Dacă vă abonați, de asemenea, la OnSong Charts, „+ Charts" este adăugat după numele planului. Dacă aveți OnSong Charts fără un plan Premium sau Basic, apare o notificare Abonament OnSong Charts o dată pentru a explica că OnSong Charts este un abonament separat.

Data viitoarei facturări/Expirat

Aceasta afișează data și ora când abonamentul dvs. va fi facturat din nou. Abonamentul dvs. se va reînnoi automat la acest moment, deci nu veți pierde accesul. Dacă abonamentul dvs. a expirat, aceasta va afișa data expirării.

Suport tehnic

Aceasta vă arată nivelul de suport tehnic, cum ar fi premium, și când expiră. Dacă aveți o calitate de membru premium, atunci data expirării va fi mutată atunci când plata este procesată lunar sau anual.

Gestionați-vă abonamentul

Acest buton poate fi apăsat pentru a deschide fie Ecranul Abonamente din Apple App Store din aplicația App Store, fie Portalul de facturare prin intermediul site-ului OnSong, în funcție de abonamentul dvs.

Personal

Aceste informații pot fi editate atingând butonul Editare din colțul din dreapta sus al ecranului. Vi se va cere să introduceți parola contului dvs. pentru a verifica contul dvs. pentru a face modificări. Pentru a salva modificările, atingeți Gata în colțul din dreapta sus, sau anulați modificările atingând butonul Anulare care apare în colțul din stânga sus.

Adresă de e-mail

Afișează și vă permite să schimbați adresa de e-mail asociată contului dvs. și care este utilizată pentru conectare.

Nume de ecran

Afișează și vă permite să configurați un pseudonim care urmează să fie utilizat pentru serviciile bazate pe cloud în viitor.

Prenume și Nume

Vă permite să vă vizualizați și, opțional, să vă schimbați numele.

Personalizați-vă experiența

Acest buton deschide profilul dvs. de cont pe site-ul OnSong unde puteți gestiona profilul dvs., precum și vă puteți schimba interesele muzicale și rolurile pentru a personaliza informațiile pe care le primiți de la OnSong.

Dispozitive autentificate

Această secțiune enumeră dispozitivele care s-au conectat la contul dvs. Numele dispozitivului este listat pe stânga, iar data ultimei conectări a dispozitivului va apărea pe dreapta. Deoarece conturile OnSong au o limită la numărul de dispozitive care pot fi utilizate, puteți deconecta dispozitivele glisând de la dreapta la stânga și atingând butonul Deconectare revelat. Deși aceasta va elibera dispozitive, nu va reduce funcționalitatea aplicațiilor OnSong care sunt deschise în prezent.

Parolă

Această secțiune vă permite să vă schimbați parola după ce atingeți butonul Editare din colțul din stânga sus. Până atunci, parolele apar ca opt puncte atunci când nu sunt în modul de editare. Numărul de puncte este arbitrar și nu reflectă lungimea parolei dvs. reale, deoarece parola dvs. nu este niciodată stocată sau transferată.

Parola nouă

Vă permite să introduceți o parolă nouă pentru contul dvs.

Confirmați parola

Aceasta este obligatorie și este utilizată pentru a confirma noua parolă pentru a vă asigura că a fost introdusă corect.

Trebuie să vă verificați adresa de e-mail înainte de a putea seta o parolă. Până atunci, câmpurile de parolă nu pot fi editate și subsolul acestei secțiuni vă cere să vă verificați e-mailul. Un prompt Verificați adresa de e-mail apare când deschideți acest ecran cu un e-mail neverificat, și când atingeți un câmp de parolă în timp ce editați. Atingeți Trimiteți din nou pentru a primi un nou e-mail de verificare, sau Poate mai târziu pentru a închide promptul.

Pentru a vă schimba parola, va trebui să atingeți butonul Gata care apare în colțul din dreapta sus. Pentru a anula modificările, atingeți butonul Anulare care apare în colțul din stânga sus.

Deconectare

Acest buton de la foarte jos vă permite să vă deconectați de la contul dvs. OnSong.

Alte acțiuni

Puteți efectua alte funcții legate de cont folosind linkurile de la sfârșitul ecranului de cont.

Cod de ofertă

Dacă aveți un cod de ofertă de la OnSong, îl puteți răscumpăra în aplicație atingând linkul „Răscumpărați-l acum" sub butonul de upgrade. (Doar Apple App Store)

Restaurați achizițiile anterioare

Dacă ați achiziționat deja o achiziție în aplicație din App Store, puteți folosi această acțiune pentru a vă conecta la contul dvs. Apple și a prelua produsele achiziționate. (Doar Apple App Store)

Ștergeți contul

Puteți ștergei oricând ușor contul din ecranul de cont. Atingeți acest link pentru a deschide o pagină web care furnizează pași pentru a vă șterge contul sau pur și simplu pentru a anula abonamentele.

Dacă contul dvs. nu are o adresă de e-mail sau o parolă, apare un prompt Completați-vă contul o dată de fiecare dată când deschideți acest ecran. Atingeți Continuare pentru a începe editarea și completarea ceea ce lipsește, sau Poate mai târziu pentru a închide promptul. Veți putea edita detaliile dvs. fără deblocharea parolei dacă nu a fost furnizată o parolă. Vă rugăm să furnizați un e-mail și o parolă pentru a vă securiza contul și a accesa funcțiile contului pe alte dispozitive.

Dacă v-ați conectat cu Apple și ați ales să vă ascundeți e-mailul, contul dvs. utilizează o adresă de releu privat. Un prompt Completați-vă contul vă cere să furnizați o adresă de e-mail cunoscută și valabilă. Atingeți Continuare pentru a începe editarea cu câmpul de e-mail șters, deci puteți introduce propria dvs. adresă, sau Poate mai târziu pentru a închide promptul.

2026.3 — Ultima actualizare pe October 21, 2026