Användarhandbok
Inloggad
Om du öppnar skärmen Kontoinformation när du är inloggad på ditt OnSong-konto tillhandahåller den ytterligare detaljer och möjligheten att hantera ditt konto och dina enheter med följande avsnitt:
Prenumeration
Det här avsnittet innehåller information om din prenumeration.
Konto
Det här området visar information om ditt konto och den metod som används för att fakturera din prenumeration. Om du har köpt genom Apple App Store kommer detta att indikera att ditt Apple ID faktureras. Du kan tappa på det här fältet för att växla mellan olika konton. Om du till exempel har gått med i en grupprenumeration genom din kyrka kan du välja mellan olika konton.
Nivå
Det här är planen som du har köpt. Om du inte har köpt en OnSong-prenumerationsplan visas din basplan här. Om du även prenumererar på OnSong Charts läggs "+ Charts" till efter plannamnet. Om du har OnSong Charts utan en Premium- eller Basic-plan visas en OnSong Charts-prenumeration meddelande en gång för att förklara att OnSong Charts är en separat prenumeration.
Nästa faktureringsdatum/Utgånget
Detta visar datum och tid när din prenumeration nästa gång kommer att faktureras. Din prenumeration förnyasautomatiskt vid denna tidpunkt så att du inte förlorar åtkomsten. Om din prenumeration har utgått visas utgångsdatumet här.
Teknisk support
Detta visar dig nivån på teknisk support, till exempel premium, och när den utgår. Om du har ett premiummedlemskap flyttas utgångsdatumet när betalning bearbetas varje månad eller år.
Hantera din prenumeration
Den här knappen kan tappas för att antingen öppna Apple App Store-prenumerationsskärmen i App Store-appen eller faktureringportalen via OnSong-webbplatsen beroende på din prenumeration.
Personlig
Den här informationen kan redigeras genom att tappa på knappen Redigera i det övre högra hörnet av skärmen. Du uppmanas att ange lösenordet för ditt konto för att verifiera ditt konto för att kunna göra ändringar. För att spara dina ändringar, tappa på Klar i det övre högra hörnet, eller återställ dina ändringar genom att tappa på knappen Avbryt som visas i det övre vänstra hörnet.
E-postadress
Visar och låter dig ändra e-postadressen som är associerad med ditt konto och som används för att logga in.
Skärmnamn
Visar och låter dig ställa in ett smeknamn som ska användas för molnbaserade tjänster i framtiden.
Förnamn och efternamn
Låter dig visa och eventuellt ändra ditt namn.
Anpassa din upplevelse
Den här knappen öppnar din kontoprofil på OnSong-webbplatsen där du kan hantera din profil och även ändra dina musikintressen och roller för att anpassa informationen du får från OnSong.
Autentiserade enheter
Det här avsnittet listar de enheter som har loggat in på ditt konto. Namnet på enheten visas till vänster och datumet då enheten senast loggade in visas till höger. Eftersom OnSong-konton har en gräns för antalet enheter som kan användas kan du logga ut enheter genom att svepa från höger till vänster och tappa på den avslöjade knappen Logga ut. Även om detta frigör enheter kommer det inte att minska funktionaliteten för OnSong-appar som för närvarande är öppna.
Lösenord
Det här avsnittet låter dig ändra ditt lösenord när du har tappat på knappen Redigera i det övre vänstra hörnet. Tills dess visas lösenord som åtta prickar när de inte är i redigeringsläge. Antalet prickar är godtyckligt och återspeglar inte längden på ditt faktiska lösenord eftersom ditt lösenord aldrig lagras eller överförs.
Nytt lösenord
Låter dig skriva in ett nytt lösenord för ditt konto.
Bekräfta lösenord
Detta är obligatoriskt och används för att bekräfta det nya lösenordet för att säkerställa att det angavs korrekt.
Du måste verifiera din e-postadress innan du kan ställa in ett lösenord. Tills dess kan lösenordsfälten inte redigeras och sidfoten i det här avsnittet ber dig att kontrollera din e-post. En Verifiera e-postadress uppmaning visas när du öppnar denna skärm med en overifierad e-postadress, och när du trycker på ett lösenordsfält när du redigerar. Tappa på Skicka igen för att få ett nytt verifieringsmail, eller Kanske senare för att stänga uppmaningen.
För att ändra ditt lösenord måste du tappa på knappen Klar som visas i det övre högra hörnet. För att återställa dina ändringar, tappa på knappen Avbryt som visas i det övre vänstra hörnet.
Logga ut
Den här knappen längst ned låter dig logga ut från ditt OnSong-konto.
Andra åtgärder
Du kan utföra andra kontorelaterade funktioner med hjälp av länkarna längst ned på kontoskärmen.
Erbjudandekod
Om du har en erbjudandekod från OnSong kan du lösa in den i appen genom att tappa på länken "Lös in nu" under uppgraderingsknappen. (Endast Apple App Store)
Återställ tidigare köp
Om du redan har gjort ett köp i appen från App Store kan du använda denna åtgärd för att logga in på ditt Apple-konto och hämta köpta produkter. (Endast Apple App Store)
Ta bort konto
Du kan alltid enkelt ta bort ditt konto från kontoskärmen. Tappa på denna länk för att öppna en webbsida som innehåller steg för att ta bort ditt konto eller helt enkelt avbryta prenumerationer.
Om ditt konto saknar en e-postadress eller ett lösenord visas en Slutför ditt konto-uppmaning en gång varje gång du öppnar denna skärm. Tappa Fortsätt för att börja redigera och fylla i vad som saknas, eller Kanske senare för att stänga uppmaningen. Du kan redigera dina detaljer utan ett lösenordslås om inget lösenord hade angetts. Vänligen ange en e-postadress och ett lösenord för att säkra ditt konto och få åtkomst till dina kontofunktioner på andra enheter.
Om du loggade in med Apple och valde att dölja din e-postadress använder ditt konto en privat relä-adress. En Slutför ditt konto-uppmaning ber dig att ange en känd och giltig e-postadress. Tappa Fortsätt för att börja redigera med e-postfältet tömt så att du kan ange din egen adress, eller Kanske senare för att stänga uppmaningen.